Wi-Fi

Bruk ‎Wi-Fi for å surfe på Internett, laste ned apper og sende og motta e-poster. Når du har koblet til et ‎Wi-Fi -nettverk, husker enheten nettverket og kobler automatisk til neste gang nettverket er innenfor rekkevidde.

Enkelte ‎Wi-Fi -nettverk krever at du logger på en nettside før du får tilgang. Kontakt den aktuelle ‎Wi-Fi -administratoren hvis du vil ha mer informasjon.

Tilgjengelige ‎Wi-Fi -nettverk kan være åpne eller sikre. Sikrede nettverk er angitt med Wi-Fi lock icon ved siden av ‎Wi-Fi -nettverksnavnet.

Enkelte ‎Wi-Fi -nettverk vises ikke i listen over tilgjengelige nettverk fordi de ikke kringkaster nettverksnavnet (SSID). Hvis du vet nettverksnavnet, kan du legge det til manuelt i listen over tilgjengelige ‎Wi-Fi -nettverk.

Slik slår du Wi-Fi på eller av

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi .
    2. Trykk på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere ‎Wi-Fi .

Det kan ta noen sekunder før ‎Wi-Fi aktiveres.

Slik kobler du til et Wi-Fi-nettverk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi .
    2. Trykk på glidebryteren for å slå på ‎Wi-Fi . Alle tilgjengelige ‎Wi-Fi -nettverk vises.
    3. Trykk på et ‎Wi-Fi -nettverk for å koble til det. Angi passord for sikrede nettverk. Wi-Fi icon vises i statuslinjen når du er koblet til.

Listen over tilgjengelige ‎Wi-Fi -nettverk oppdateres automatisk. Hvis du ikke kan koble til et ‎Wi-Fi -nettverk, kan du se de aktuelle feilsøkingstips .

Slik legger du til et Wi-Fi-nettverk manuelt

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi .
    2. Rull ned og trykk på Legg til nettverk.
    3. Skriv inn Nettverksnavn-informasjonen.
    4. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype.
    5. Angi et passord om nødvendig.
    6. Hvis du vil redigere avanserte alternativer som proxy- og IP-innstillinger eller skjulte nettverk, trykker du på Avanserte alternativer og redigerer alternativene slik du ønsker.
    7. Trykk på Lagre.

Kontakt administratoren for ‎Wi-Fi -nettverket for å få nettverks-SSID og passord.

Øke signalstyrken for Wi-Fi

Wi-Fi-antenne

Du kan gjøre flere ting for å forbedre ‎Wi-Fi -mottaket:

• Flytt enheten nærmere ‎Wi-Fi -tilgangspunktet.
    • Flytt ‎Wi-Fi -tilgangspunktet bort fra alle potensielle hindringer eller forstyrrelser.
    • Ikke dekk til ‎Wi-Fi -antenneområdet på enheten (det merkede området på illustrasjonen).

Wi-Fi®-innstillinger

Når du er koblet til et ‎Wi-Fi -nettverk eller når det finnes tilgjengelige ‎Wi-Fi -nettverk i nærheten, kan du se statusen til disse nettverkene. Du kan også få enheten til å varsle deg når et åpent ‎Wi-Fi -nettverk registreres.

Slik aktiverer du ‎Wi-Fi automatisk

1. Kontroller at ‎Wi-Fi er slått på for enheten.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi .
    3. Rull ned, og trykk på Wi-Fi-innstillinger. Trykk på Slå på Wi-Fi automatisk-bryteren for å aktivere eller deaktivere.

Slik aktiverer eller deaktiverer du Wi-Fi-nettverksvarsler

1. Kontroller at ‎Wi-Fi er slått på på enheten.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi .
    3. Trykk på Wi-Fi-innstillinger.
    4. Trykk på Varsel om åpent nettverk-glidebryteren for å aktivere eller deaktivere.

Slik viser du detaljert informasjon om et tilkoblet Wi-Fi-nettverk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi .
    2. Trykk på ‎Wi-Fi -nettverket som du er koblet til. Detaljert nettverksinformasjon vises.

Slik aktiverer du automatisk nettverksbytte

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi .
    2. Trykk på Wi-Fi-innstillinger > Avansert.
    3. Trykk på Automatisk nettverksbytte-glidebryteren og på AKTIVER.

Slik endrer du innstillingen for automatisk tilkobling for alle lagrede nettverk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi .
    2. Trykk på Wi-Fi-innstillinger > Avansert > Koble til automatisk.
    3. Trykk på ‎Wi-Fi -nettverket for å aktivere eller deaktivere.

Slik finner du MAC-adressen til enheten

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi .
    2. Trykk på Wi-Fi-innstillinger > Avansert.
    3. MAC-adresse vises i listen.

MAC-adressen for ‎Wi-Fi vises også under Innstillinger > System > Om telefonen > MAC-adresse for Wi-Fi .