Vise bilder og videoer

Bruk albumappen til å vise bilder og spille av videoer som du har spilt inn med kameraet, eller for å vise lignende innhold som er lagret på enheten. Alle bildene og videoene vises i et kronologisk sortert rutenett.

Album-oversikt

Album in grid view
    1 Åpne Album-startskjermmenyen
    2 Start Cast for å dele mediefiler med en annen enhet
    3 Vis menyvalg
    4 Vis en bildefremvisning av bildene og videoene dine
    5 Dra skjermen over for å åpne Album-startskjermmenyen
    6 Vis dato for elementene i gruppen
    7 Trykk på bildet eller videoen du ønsker å vise
    8 Rull opp eller ned for å vise innhold

Slik viser du bilder og videoer

1. Finn og trykk på Album.
    2. Trykk på bildet eller videoen du vil vise. Hvis du blir bedt om det, trykker du på Music play normal icon.
    3. Knips mot venstre for å vise neste bilde eller video. Knips mot høyre for å vise forrige bilde eller video.

Det er ikke sikkert at Album-appen støtter alle filformater.

Du kan angi at skjermen skal roteres automatisk hver gang enheten snus sidelengs. Hvis du vil aktivere eller deaktivere denne funksjonen, finner og trykker du på Innstillinger > Skjerm og deretter trykker du på Roter skjerm automatisk -bryteren.

Slik endrer du størrelsen på miniatyrene

• Når bilder og videoer skal vises i albumet, spre to fingre for å zoome inn eller knip sammen to fingre samme for å zoome ut.

Slik zoomer du i et bilde

• Når et bilde vises, spre to fingre for å zoome inn eller knip sammen to fingre samme for å zoome ut.

Slik starter du en bildefremvisning

1. Trykk på skjermen for å vise verktøylinjene, og trykk deretter på Menu icon > Fremvisning for å starte spilling av alle bildene i et album når et bilde vises.
    2. Trykk på et bilde for å avslutte fremvisningen.

Slik spiller du av en video

1. Finn og trykk på videoen i albumet som du vil spille av.
    2. Trykk på Music play normal icon.
    3. Hvis ingen avspillingskontroller vises, trykker du på skjermen for å vise dem. Trykk på skjermen igjen for å skjule kontrollene.

Slik stanser du en video midlertidig

1. Når et videoklipp spilles, trykker du på skjermen for å vise kontrollene.
    2. Trykk på Pause music icon.

Slik spoler du en video fremover og tilbake

1. Når et videoklipp spilles, trykker du på skjermen for å vise kontrollene.
    2. Dra indikatoren i fremdriftsfeltet mot venstre for å spole tilbake, og mot høyre for å spole fremover.

Slik justerer du lydvolumet for en video

• Trykk volumtasten opp eller ned.

Du kan også justere Dynamisk vibrering mens du ser på en video. Se Dynamisk vibrering.