Slå skjermen på eller av

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Når enheten er slått på, men ikke er i bruk i løpet av et angitt tidsrom, blir skjermen mørk og slår seg av for å spare batteristrøm. Du kan endre hvor lenge skjermen forblir aktiv før den slås av.

Når skjermen er slått av, kan enheten låses eller låses opp, avhengig av skjermlåsinnstillingene. Se Skjermlås.

Slik slår du skjermen på eller av

• Trykk kort på strømknappen.

Hvis omgivelsesskjermen er satt til Aktiver når enheten løftes , slås skjermen på automatisk når du løfter opp enheten. Se Ambient display settings.

Slik justerer du inaktivitetstiden før skjermen slås av

1. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Hvilemodus.
    2. Velg et alternativ.