Overføring av kontakter

Det finnes flere måter å overføre kontakter på til den nye enheten. Du kan synkronisere kontakter fra en Internett-konto, eller importere kontakter direkte fra en annen enhet.

Hvis du synkroniserer kontaktene i den gamle enheten med en Internett-konto, kan du overføre kontaktene til den nye enheten ved bruk av denne kontoen.

Du kan også kopiere kontakter til et minnekort, bruke Bluetooth-teknologi eller lagre kontakter på et SIM-kort. Se den aktuelle brukerhåndboken for mer detaljert informasjon om overføring av kontakter fra den gamle enheten.

Finn ut mer om hvordan du velger en overføringsmetode på Støttedokumenter.

Slik overfører du kontakter ved bruk av en Internett-konto

Hvis du synkroniserer kontaktene i den gamle enheten eller datamaskinen med en Internett-konto, for eksempel Google Sync™ eller Microsoft® Exchange ActiveSync®, kan du overføre kontaktene til den nye enheten ved bruk av denne kontoen.

Slik slår du på eller av automatisk synkronisering av data

1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Trykk på Options icon og deretter på Innstillinger.
    3. Trykk på Kontoer, og deretter trykker du på Synkroniser data automatisk-glidebryteren for å aktivere eller deaktivere funksjonen.
    4. Trykk på OK.

Du må logge deg på den aktuelle synkroniseringskontoen før du kan synkronisere kontaktene dine med den.

Andre fremgangsmåter for overføring av kontakter

Du kan overføre kontakter fra den gamle til den nye enheten på flere andre måter. Du kan for eksempel kopiere kontakter til et minnekort eller bruke Bluetooth-teknologi. Se den aktuelle brukerhåndboken for mer detaljert informasjon om overføring av kontakter fra den gamle enheten.

Slik importerer du kontakter fra et minnekort

1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Trykk på Options icon, og trykk deretter på Innstillinger > Importér > SD-kort eller intern lagring (VCF-fil).
    3. Velg hvor du vil lagre kontaktene dine.
    4. Trykk på Options icon, og velg deretter SD-kort.
    5. Velg filene du vil importere, ved å trykke på dem.

Slik importerer du kontakter ved hjelp av Bluetooth-teknologi

1. Kontroller at Bluetooth-funksjonen er aktivert og at enheten er angitt som synlig.
    2. Når du blir varslet om en innkommende fil til enheten din, drar du statuslinjen nedover og trykker på varselet for å godta filoverføringen.
    3. Trykk på Godta for å begynne filoverføringen.
    4. Dra statuslinjen nedover. Når overføringen er fullført, trykker du på varselet.
    5. Trykk på den mottatte filen, og velg hvor du vil lagre kontaktene.

Slik importerer du kontakter fra et SIM-kort

1. Finn og trykk på Contacts icon .
    2. Trykk på Options icon, og trykk deretter på Innstillinger > Importér.
    3. Trykk på Importér fra SIM-kort hvis du bruker enkel SIM. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM.
    4. Velg hvor du vil lagre kontaktene.
    5. Velg kontaktene du vil importere, og trykk deretter på Importér.