account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Dato og klokkeslett

    Du kan endre datoen og klokkeslettet på enheten.

    Slik angir du datoen manuelt

    1. Finn og trykk på Innstillinger > System > Dato og tid.
    2. Deaktiver Automatisk dato og klokkeslett-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.
    3. Trykk på Angi dato.
    4. Knips til venstre eller høyre, eller bruk pilene til å angi ønsket dato.
    5. Trykk på OK.

    Slik angir du klokkeslettet manuelt

    1. Finn og trykk på Innstillinger > System > Dato og tid.
    2. Deaktiver Automatisk dato og klokkeslett-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.
    3. Trykk på Angi tid.
    4. Velg aktuelle verdier for time og minutt.
    5. Trykk på OK.

    Slik angir du tidssonen

    1. Finn og trykk på Innstillinger > System > Dato og tid.
    2. Deaktiver Automatisk tidssone-funksjonen ved å trykke på glidebryteren.
    3. Trykk på Tidssone.
    4. Velg et alternativ.
    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!
    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    FindCreated with Sketch.
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    FindCreated with Sketch.
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer