account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Ta en skjermkopi

    Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

    Du kan ta stillbilder av en hvilken som helst skjerm på enheten som en skjermkopi. Skjermkopier lagres automatisk i Album-appen.

    Slik tar du en skjermkopi

    1. Trykk lenge på strømknappen til det vises et forespørselsvindu.
    2. Trykk på Screenshot taken icon.

    Du kan også ta et skjermbilde ved å trykke på og holde på/av-tasten og volum ned-tasten samtidig.

    Slik viser du skjermbildet

    1. Dobbelttrykk på statuslinjen for å vise varselpanelet.
    2. Trykk på skjermkopien.

    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!