Synkronisere med Internett-kontoer

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Synkroniser enheten med kontakter, e-post, kalenderoppføringer og annen informasjon fra Internett-kontoer, for eksempel e-postkontoer som Gmail™ og Microsoft Exchange ActiveSync. Du kan synkronisere data automatisk for slike kontoer ved å aktivere funksjonen for automatisk synkronisering, eller du kan synkronisere hver konto manuelt.

Slik konfigurerer du en Internett-konto for synkronisering

1. Trykk på Innstillinger > Kontoer > Legg til konto, og velg deretter kontoen du vil legge til.
    2. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette eller logge på en konto.

Slik synkroniserer du manuelt med en Internett-konto

1. Finn og trykk på Innstillinger > Kontoer.
    2. Trykk på navnet til kontoen som du vil synkronisere med, og deretter trykker du på Kontosynkronisering. En liste med elementene som kan synkroniseres med kontoen, vises.
    3. Trykk på elementet du vil synkronisere.

Slik fjerner du en Internett-konto

1. Finn og trykk på Innstillinger > Kontoer.
    2. Velg kontoen og trykk deretter på Fjern konto.
    3. Trykk på Fjern konto en gang til for å bekrefte.