Synkronisering med Microsoft Exchange ActiveSync

Hvis bedriften din bruker en Microsoft Exchange ActiveSync-konto, kan du få tilgang til bedriftsrelaterte e-postmeldinger, kalenderavtaler og kontakter direkte på enheten din. Etter konfigurering kan du finne informasjonen din i E-post -, Kalender - og Kontakter -appene.

Hvis du har konfigurert en Microsoft Exchange ActiveSync (EAS)-konto på Xperia-enheten, kan EAS-sikkerhetsinnstillingene begrense låseskjermtypen til bare en PIN-kode eller et passord. Dette skjer når nettverksadministratoren angir en skjermlåstype for alle EAS-kontoer av sikkerhetsgrunner for organisasjoner. Kontakt nettverksadministratoren i virksomheten eller organisasjonen for å finne ut hvilke nettverkssikkerhetspolicyer som er implementert for mobilenheter.

Slik konfigurerer du en EAS-konto for synkronisering

1. Trykk på Innstillinger > Kontoer > Legg til konto > Exchange ActiveSync.
    2. Angi adressen og passordet du bruker til jobb-e-post.
    3. Trykk på NESTE. Hvis det oppstår en feil, angir du informasjon om domene og server for kontoen din manuelt og trykker deretter på NESTE.
    4. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigurasjonen.
    5. Trykk på Vis flere synkroniseringsalternativer for å velge et synkroniseringsmetodeintervall og hvilke data du vil synkronisere med enheten.
    6. Trykk på NESTE, og velg deretter på hvordan du vil bli varslet når du får ny e-post.
    7. Trykk på NESTE, tast inn et navn på bedriftskontoen, og trykk deretter på Fullfør oppsett.
    8. Hvis du blir bedt om det, aktiverer du enhetsadministratoren for å tillate at bedriftsserveren definerer bestemte sikkerhetsregler på enheten, for eksempel taleopptak og lagringskryptering.

Slik fjerner du en EAS-konto

1. Finn og trykk på Innstillinger > Kontoer.
    2. Velg EAS-kontoen du vil fjerne.
    3. Trykk på Fjern konto.
    4. Trykk på Fjern konto en gang til for å bekrefte.