Starte enheten for første gang

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Det anbefales at du lader batteriet i minst 30 minutter før du starter enheten for første gang. Du kan fortsatt bruke enheten mens den lades. Se Charging your device for å få mer informasjon om lading.

Første gang du starter enheten, får du hjelp av en oppsettsveiledning med å konfigurere grunnleggende innstillinger, tilpasse enheten og logge på kontoene dine, for eksempel en Google™-konto.

Slik slår du på enheten

Det anbefales å lade batteriet i minst 30 minutter før du slår på enheten for første gang. Hvis du bruker kablet lading, er det viktig å bruke USB Type-C™-kabelen (følger med), siden andre typer USB-kabler kan skade enheten din.

1. Trykk lenge på strømknappen til enheten vibrerer.
    2. Tast inn PIN-koden for SIM-kortet hvis du blir bedt om det, og trykk deretter på Accept icon.
    3. Vent litt mens enheten starter opp.

Du mottar først PIN-koden for SIM-kortet fra mobiloperatøren, men du kan endre den senere i Innstillinger-menyen. Du kan korrigere eventuelle feiltastinger av PIN-koden for SIM-kortet ved å trykke på Delete text icon.

Slik slår du av enheten

1. Trykk lenge på strømknappen til valgmenyen åpnes.
    2. I valgmenyen trykker du på Slå av.

Det kan ta en liten stund før enheten slår seg av.