Dele mobildatatilkoblingen

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Du kan dele mobildatatilkoblingen med andre enheter på flere måter.

• Flyttbart tilkoblingspunkt : Del mobildatatilkoblingen via ‎Wi-Fi med opptil ti andre enheter samtidig.
    • One-touch flyttbart tilkoblingspunkt : Berør enheter for å begynne å dele mobiltilkoblingen over ‎Wi-Fi .
    • USB-tilknytning : Del mobildatatilkoblingen med én datamaskin ved hjelp av en USB-kabel.
    • Bluetooth-internettdeling : Del mobildatatilkoblingen med opptil fire andre enheter via Bluetooth .

Slik deler du datatilkoblingen ved hjelp av en USB-kabel

1. Koble enheten til en datamaskin ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med enheten.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi-sone og internettdeling.
    3. Trykk på USB-internettdeling-glidebryteren, og trykk deretter på OK hvis du blir bedt om det. USB sharing icon vises i statuslinjen etter at du er tilkoblet.
    4. Hvis du ikke lenger ønsker å dele datatilkoblingen, trykker du på USB-internettdeling-glidebryteren eller kobler fra USB-kabelen.

Enhetens datatilkobling og SD-kort kan ikke deles samtidig via en USB-kabel.

Slik deler du mobiltilkoblingen din via One-touch flyttbart tilkoblingspunkt

1. Sørg for at NFC-funksjonen er slått på på begge enhetene, og at begge skjermene er aktive.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi-sone og internettdeling.
    3. Trykk på One-touch flyttbart tilkoblingspunkt.
    4. Hold de to enhetene sammen slik at NFC-registreringsområdene på hver enhet berører hverandre, og trykk deretter på KOBLE TIL.

Denne funksjonen fungerer bare med enheter som også støtter NFC ‎Wi-Fi -tilknytning.

Slik deler du mobildatatilkoblingen med en annen Bluetooth-enhet

1. Kontroller at enheten din og den andre Bluetooth-enheten er paret og at mobil datatrafikk er aktivert på enheten din.
    2. Enheten din: Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi-sone og internettdeling. Trykk på Bluetooth-internettdeling-glidebryteren for å aktivere funksjonen.
    3. Bluetooth-enhet: Konfigurer enheten slik at den har nettverkstilkobling via Bluetooth. Hvis enheten er en datamaskin, se de aktuelle instruksjonene for å fullføre oppsettet. Hvis enheten kjører Android-operativsystemet, trykker du på innstillingsikonet ved siden av navnet på enheten den er paret med, under Innstillinger > Enhetstilkobling > Enheter som har vært tilkoblet tidligere og deretter på Internett-tilgang-glidebryteren.
    4. Enheten din: Vent til Bluetooth hotspot icon og Bluetooth tethering icon vises på statuslinjen. Konfigurasjonen er fullført når disse ikonene vises.
    5. Trykk på Bluetooth-internettdeling-glidebryteren igjen for å deaktivere funksjonen.

Bluetooth-internettdeling -funksjonen slås av hver gang du slår av enheten eller slår av Bluetooth-funksjonen.

Slik bruker du enheten som flyttbart tilkoblingspunkt

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi-sone og internettdeling.
    2. Trykk på Flyttbart tilkoblingspunkt > Konfigurer tilkoblingspunkt.
    3. Skriv inn Nettverksnavn-informasjonen.
    4. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype. Angi et passord om nødvendig.
    5. Trykk på Lagre.
    6. Trykk på bryteren øverst i listen for å aktivere funksjonen.
    7. Trykk på OK for å bekrefte hvis du blir bedt om det. Tethering icon vises på statuslinjen når det flyttbare tilkoblingspunktet er aktivt.
    8. Hvis du vil stoppe deling av datatilkoblingen via ‎Wi-Fi , trykker du på Flyttbart tilkoblingspunkt-bryteren for å deaktivere funksjonen.

Slik endrer du navn på eller sikrer det flyttbare tilkoblingspunktet ditt

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Wi-Fi-sone og internettdeling.
    2. Trykk på Flyttbart tilkoblingspunkt > Konfigurer tilkoblingspunkt.
    3. Skriv inn Nettverksnavn-informasjonen.
    4. Trykk på Sikkerhet-feltet for å velge en sikkerhetstype.
    5. Angi et passord om nødvendig.
    6. Trykk på Lagre.