Velge et SIM-kort for datatrafikk

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Denne funksjonen gjelder bare for dobbel SIM-enheter.

Hvis du bruker en dobbel SIM-enhet, kan du velge hvilket SIM-kort som håndterer data når som helst. Du kan gjøre dette når enheten først settes opp, eller du kan velge eller endre det senere via Innstillinger -menyen.

Slik endrer du SIM-kortet som brukes til datatrafikk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Dobbel SIM > Mobildata.
    2. Velg SIM-kortet du vil bruke til datatrafikk.

Hvis du vil oppnå høyest mulig datahastighet, velger du det SIM-kortet som støtter det raskeste mobilnettet, for eksempel 4G.