Skjerminnstillinger

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Du kan endre skjermens atferd, lysstyrke, visningsstørrelse og kvalitet. Du kan for eksempel velge en større skrift eller visningsstørrelse for å gjøre det enklere å lese teksten, eller velge hanskemodus for å betjene skjermen med hansker.

Hvis du vil endre bakgrunn og tema, kan du se Background and themes. Du kan endre hvor lenge du vil at skjermen skal være påslått før den blir slått av. Se Turning the screen on or off.

Slik endrer du en skjerminnstilling

1. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm.
    2. Trykk på innstillingen du vil endre.
    3. Bruk glidebryterne, avmerkingsbokser og ytterligere menyer for å justere.

Lysstyrke

Juster lysstyrkenivået med glidebryteren. Du kan også aktivere Lysstyrken tilpasser seg for å automatisk optimere lysstyrken basert på omgivelseslyset.

Hvitbalanse

Velg en forhåndsdefinert innstilling du vil bruke. Du kan også bruke glidebryterne til å justere hvitbalansen hvis du velger Tilpasset . Hvis du vil gå tilbake til standardinnstillingen, velger du Standard .

Berøringsblokkering

Hindre utilsiktet betjening mens enheten er i en lomme eller en veske. Trykk på Hindre utilsiktet bruk når skjerm av -glidebryteren for å aktivere eller deaktivere.

Fargeskala og kontrast

Forbedre kvaliteten på bilder og videoer når du viser dem på enheten din. Du kan for eksempel bruke Superlivlig-modus for å gjøre farger enda mer levende på skjermen.

Når Profesjonell modus er valgt, kan ikke HDR-konvertering brukes.

Skjermrotering

Angi skjermen til å rotere automatisk når enheten vris, eller angi at den skal holde seg i stående modus.

Skjermsparer

Konfigurer en skjermsparer som automatisk viser farger, bilder eller en bildefremvisning når enheten er dokket eller lades og skjermen ikke er i bruk. På en enhet med flere brukere kan hver bruker ha individuelle skjermsparerinnstillinger.

Valg av deksel

Når du bruker et skjermdeksel, tilpass skjermen for å fungere sammen med skjermdekseltypen.

Videobildeforbedring

Du kan bruke X-Reality med HDR-konvertering for å forbedre den visuelle kvaliteten på videoer når du viser dem på enheten din. Med denne funksjonen spilles videoer som er spilt inn i SDR-modus, av i HDR-lignende kvalitet.

Denne funksjonen gjelder bare for enkelte apper.

Slik lagrer du en innstilling for låseskjerm

1. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Avansert > Innstillinger for låseskjerm.
    2. Trykk på innstillingen du vil endre.
    3. Bruk bryterne, avmerkingsboksene eller ytterligere menyer for å justere.