Skjermbeskyttelse

Før du bruker enheten, fjern beskyttelsesfilmene fra for- og baksiden for å oppnå full funksjonalitet.

Skjermbeskyttere og telefondeksler kan hjelpe med å beskytte enheten mot skade. Vi anbefaler at du bare bruker deksler beregnet på Xperia-enheten din. Bruk av skjermbeskyttere eller telefondeksler fra tredjeparter kan føre til at enheten ikke fungerer korrekt fordi sensorer, linser, høyttalere eller mikrofoner dekkes til, og dette kan føre til at garantien gjøres ugyldig.