Bruke enheten som en lommebok

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Enheten kan brukes til å betale for varer uten å måtte finne frem lommeboken, og alle betalingstjenester kan håndteres på ett sted. Husk å slå på NFC-funksjonen før enheten berører en kortleser når du skal foreta en betaling. Se NFC for mer informasjon om NFC.

Det er mulig at mobilbetalingstjenester ikke er tilgjengelige i din region. For dobbel SIM-enheter støttes bare NFC-initierte betalinger når det finnes et NFC-aktivert SIM-kort i SIM-kortspor 1.

Slik håndterer du betalingstjenester

1. Kontroller at NFC er aktivert på enheten.
    2. Finn og trykk på Innstillinger > Apper og varsler > Standardapper > Berøringsbetaling. En liste med betalingstjenester vises.
    3. Administrer betalingstjenestene som ønsket. Du kan for eksempel endre standard betalingstjeneste.