account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Nattlys

    Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

    Nattlys demper skjermlysstyrken for enklere visning når det er mørkt. Du kan planlegge at funksjonen slås på automatisk, for eksempel etter solnedgang.

    Slik aktiverer du Nattlys-funksjonen

    1. Finn og trykk på Innstillinger > Skjerm > Avansert > Nattlys.
    2. Trykk på Slå på nå for å aktivere funksjonen.

    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!