Sørge for at enheten er beskyttet

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Enheten din har sikkerhetsalternativer som anbefales på det sterkeste hvis enheten blir borte eller stjålet.

Når du bruker et sikkerhetsalternativ til å beskytte enheten din, er det avgjørende å huske opplysningene du oppgir ved oppsettet.

Skjermlås

Angi en sikker skjermlås på enheten ved å bruke en PIN-kode, et passord, et mønster eller et fingeravtrykk for å hindre andre fra å bruke enheten uten tillatelse. Etter at skjermlåsen er angitt, er det ikke mulig å låse opp skjermen eller slette innhold via en Slett alle data (tilbakestilling til fabrikkstandard) uten å oppgi skjermlåsopplysningene.

Hvis du legger til kontaktopplysningene dine på skjermlåsen, for eksempel e-postadressen din, kan denne informasjonen brukes til å få tilbake enheten din hvis du mister den.

Google-konto

Legg til en Google-konto så du kan bruke tjenesten Finn min enhet . Under noen omstendigheter må du også identifisere deg selv av sikkerhetsgrunner ved å bruke Google-kontoen din.

Finn enheten min

Bruke Finn min enhet -tjenesten til å finne, låse, låse opp eller slette innhold på en mistet enhet. Etter at du har logget deg på Google-kontoen din, er Finn min enhet slått på som standard.

SIM-kortlås

Lås SIM-kortene dine med en PIN-kode for å beskytte abonnementet ditt mot misbruk. PIN-koden kreves hver gang du starter enheten på nytt.

IMEI-nummer

Du bør ta vare på en kopi av IMEI-nummeret. Hvis enheten blir stjålet, kan noen nettoperatører bruke dette nummeret til å hindre at enheten får tilgang til nettet i landet eller regionen din.

Dobbel SIM-enheter har to IMEI-numre.

Sikkerhetskopiering

Sikkerhetskopier innholdet på enheten i tilfelle den blir skadet, mistet eller stjålet. Se Sikkerhetskopiere og gjenopprette innhold på enheten.