Vedlikehold ved hjelp av en datamaskin

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Xperia Companion

Xperia Companion er en programvaretjeneste som tilbyr en samling av verktøy og apper du kan bruke når enheten kobles til en datamaskin. Med Xperia Companion kan du:

• Oppdatere eller reparere enhetens programvare.
    • Overføre innholdet ditt fra en gammel enhet ved bruk av Xperia Transfer.
    • Sikkerhetskopiere og gjenopprette innhold på datamaskinen.
    • Synkronisere multimedieinnhold – bilder, videoer, musikk og spillelister – mellom enheten og datamaskinen.
    • Bla gjennom filer på enheten.

Hvis du vil bruke Xperia Companion, trenger du en datamaskin med Internett-tilkobling som kjører ett av følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows® 7 eller nyere
    • Mac OS® X 10.11 eller nyere

Les mer og last ned Xperia Companion for Windows eller Mac.

Behandle filer ved hjelp av en datamaskin

Koble enheten til en Windows-datamaskin med en USB Type-C-kabeltilkobling for å overføre og behandle filer.

Når enheten og datamaskinen er tilkoblet, kan du velge om du vil lade enheten eller overføre filer. Datamaskinen gjenkjenner enheten når du trykker på TILLAT .

Med Xperia Companion kan du få tilgang til filsystemet på enheten din. Hvis du ikke har installert Xperia Companion, blir du bedt om å installere det når du kobler enheten til datamaskinen.

Du må alltid bruke en USB-kabel som er beregnet for akkurat din Xperia-modell, og du må sørge for at den er helt tørr.

Managing files

USB-innstillinger

USB kontrolleres av

Du kan velge hvilken enhet som styrer den andre enheten eller den USB-tilkoblede enheten.

Bruk USB for

Du kan velge formålet med USB-tilkoblingen.

Filoverføring

Behandle filer eller oppdatere programvaren på enheten. Dette alternativet brukes med Microsoft® Windows®-datamaskiner. Lading er aktivert som standard.

USB-internettdeling

Enheten kan fungere som en tilknytningsenhet.

MIDI

Enheten kan fungere som MIDI-inndata for musikkinstrument-apper.

Ingen dataoverføring

Lad enheten når USB kontrolleres av er satt til Denne enheten . Når USB kontrolleres av er satt til Tilkoblet enhet , kan du bruke enheten som en strømforsyning og lade den andre tilkoblede enheten.

Slik endrer du USB-innstillinger

1. Koble en USB Type-C-kontakt til enheten.
    2. Dra statuslinjen nedover, og trykk deretter på Android-system ved siden av USB icon.
    3. Trykk på Trykk for å få flere alternativ, og velg et alternativ.