Lytte til musikk

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Bruk Musikk-appen til å lytte til favorittmusikken din.

Oversikt over musikkspilleren

Music player overview

1 Minimer fullskjermavspilleren
    2 Søk i alle sangene som er lagret på enheten
    3 Vis avspillingskøen
    4 Vis menyvalg
    5 Albumbilde (hvis tilgjengelig)
    6 Legg til eller fjern en sang fra favoritter
    7 Forløpt tid for gjeldende sang
    8 Legg til sang i en spilleliste
    9 Framdriftsindikator – dra eller trykk langs linjen for å spole framover eller bakover.
    10 Lengde for gjeldende sang
    11 Gjenta gjeldende sang eller alle sangene i avspillingskøen
    12 Trykk for å gå til neste sang, berør og hold nede for å spole framover i gjeldende sang.
    13 Spill eller stans en sang midlertidig
    14 Trykk for å gå til forrige sang, berør og hold nede for å spole bakover i gjeldende sang.
    15 Spill av sanger i avspillingskøen i tilfeldig rekkefølge

Musikk-startskjerm

Music home screen

1 Trykk på Options icon for å åpne Musikk-menyen
    2 Rull opp eller ned for å vise innhold
    3 Trykk for å spille av en sang i avspillingskøen
    4 Spill alle sangene i modus med tilfeldig rekkefølge
    5 Gå til musikkspillerskjermen

Slik spiller du av en sang med Musikk-appen

1. Finn og trykk på Music icon.
    2. Trykk på Options icon.
    3. Velg en musikkategori.
    4. Trykk på en sang for å spille den av.

Du kan kanskje ikke spille av opphavsrettsbeskyttede elementer. Kontroller at du har de nødvendige rettighetene til innhold du ønsker å dele.

Slik redigerer du musikkinformasjon og laster ned albumbilder

1. Trykk på albumbildet på musikkspillerskjermen og deretter på Rediger musikkinformasjon mens en sang spilles av i Musikk-appen.
    2. Rediger informasjonen etter ønske.
    3. Trykk på Edit contact icon og velg et alternativ for å angi eller laste ned albumbilde.
    4. Når du er ferdig, trykker du på Lagre.

Du kan også angi at albumbilder skal lastes ned automatisk i Musikk-menyen, under Innstillinger.

Slik justerer du lydvolumet

• Trykk volumtasten opp eller ned.

Du kan også justere dynamisk vibrering når du lytter til musikk. Se Dynamisk vibrering for mer informasjon.

Slik minimerer du musikkappen

• Når en sang spilles av, trykker du på Home icon for å gå til Startskjerm. Musikkappen fortsetter å kjøre i bakgrunnen.

Slik åpner du Musikk-appen når den spiller i bakgrunnen

• Dra statuslinjen nedover og trykk på Musikk-varselet mens en sang spilles i bakgrunnen.
    • Alternativt finner du og trykker på Music icon.