Innstillinger for Internett og MMS

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Du må ha en mobildatatilkobling med riktige innstillinger for Internett og MMS (Multimedia Messaging Service) for å få tilgang til Internett eller sende MMS-meldinger uten ‎Wi-Fi . Her er noen tips:

• For de fleste mobilnett og operatører er innstillinger for Internett og MMS forhåndsinstallert på enheten slik at du kan starte å bruke Internett og sende MMS-meldinger med én gang.
    • Du kan manuelt kontrollere om det finnes oppdateringer for innstillingene for Internett og MMS. Hvis du endrer eller sletter en Internett- eller MMS-innstilling ved feil, kan du tilbakestille Internett- og MMS-innstillingene.
    • Du finner mer informasjon om problemer med nettdekning, mobildatatrafikk og MMS i troubleshooting tips.
    • Hvis STAMINA-modus er aktivert for å spare strøm, blir all mobildatatrafikk satt på pause når skjermen er slått av. Hvis dette fører til tilkoblingsproblemer, kan du prøve å angi at noen apper og tjenester ikke skal settes på pause, eller deaktivere STAMINA-modus midlertidig.
    • Hvis du deler en enhet med flere brukere, kan bare eieren, dvs. den primære brukeren, laste ned innstillinger for Internett og meldinger fra menyen Innstillinger. De nedlastede innstillingene gjelder imidlertid for alle som bruker enheten.

Slik laster du ned Internett og MMS-innstillinger

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Internett-innstillinger.
    2. Trykk på Godta. Når innstillingene er lastet ned, vises Internet settings downloaded icon på statuslinjen og mobildata slås automatisk på.

Hvis innstillingene ikke kan lastes ned til enheten, må du kontrollere signalstyrken for mobilnettet eller ‎Wi-Fi -tilkoblingen. Flytt deg til et åpent område fritt for hindringer, eller gå bort til et vindu og prøv på nytt.

Slik legger du til Internett- og MMS-innstillinger

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Mobilnettverk.
    2. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM.
    3. Trykk på Avansert > Navn på tilgangspunkt > Add icon.
    4. Trykk på Navn, angi ønsket navn og trykk deretter på OK.
    5. Trykk på APN-navn, angi navnet på tilkoblingspunktet og trykk deretter på OK.
    6. Oppgi alle andre nødvendige opplysninger. Hvis du ikke vet hva slags informasjon som kreves, kan du kontakte nettoperatøren for å få flere detaljer.
    7. Når du er ferdig, trykker du på Menu icon og deretter Lagre.

Slik viser du nedlastede Internett- og MMS-innstillinger

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Mobilnettverk.
    2. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM.
    3. Trykk på Avansert > Navn på tilgangspunkt.
    4. Trykk på et hvilket som helst tilgjengelig element for å vise flere detaljer.

Slik tilbakestiller du innstillingene for Internett og MMS

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Mobilnettverk > Avansert > Navn på tilgangspunkt.
    2. Trykk på Menu icon.
    3. Velg Tilbakestill til standard.