Finne IMEI-nummeret/numrene for enheten din

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Enheten din har ett eller to unike identifikasjonsnumre som refereres til som en IMEI eller produkt-ID. Du bør ta vare på en kopi av dette. Du kan ha bruk for det hvis enheten din blir stjålet, eller når du kontakter brukerstøtte.

Kun dobbel SIM-enheter: Enheten din har to IMEI-numre, ett for hvert SIM-kortspor.

Slik viser du IMEI-nummeret/-numrene med ringetastaturet

1. Finn og trykk på Dialer icon.
    2. Trykk på Call dialpad icon.
    3. Tast inn *#06# på ringetastaturet. IMEI-nummeret/-numrene vises automatisk.

Slik finner du IMEI-nummeret/-numrene på etikettstripen

Vise IMEI-nummeret/numrene

1. Trekk ut nano-SIM- og minnekortbrettet.
    2. Dra stripen utover med fingerneglen. Stripen viser IMEI-nummeret/-numrene.