Startskjerm

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Startskjermen er startpunktet for å bruke enheten. Den ligner på skrivebordet på en datamaskinskjerm. Antall ruter på startskjermen angis med en rekke prikker nederst på startskjermen. Den uthevede prikken viser hvilken rute som vises.

Slik går du til startskjermen

• Trykk Home icon.

Slik blar du gjennom startskjermen

Bla i startskjermen

Ruter på startskjermen

Du kan legge til nye ruter på startskjermen (maksimum tjue ruter) og slette ruter. Du kan også angi ruten du vil bruke som hovedrute på startskjermen.

Ruter på startskjermen

Slik angir du en rute som hovedrute på startskjermen

1. Berør og hold nede et tomt område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Sveip mot venstre eller høyre for å bla til ruten du vil angi som hovedrute på startskjermen, og trykk deretter på Set home screen pane icon.

Når Google-feed er aktivert, er ruten til venstre reservert for denne tjenesten, og du kan ikke endre ruten for startskjermen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Google Feed.

Slik legger du til en rute på startskjermen

1. Berør og hold nede et tomt område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Knips rutene helt til høyre eller venstre, og trykk deretter på Add home screen pane icon.

Når Google Feed er aktivert, er ruten til lengst til venstre reservert for denne tjenesten, og du kan ikke legge til flere ruter til venstre for den. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Google Feed.

Slik sletter du en rute fra startskjermen

1. Berør og hold fingeren på et tomt område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Knips mot venstre eller høyre for å bla gjennom ruten som skal slettes, og trykk deretter Delete home screen pane icon i øverste høyre hjørne av ruten.

Startskjerminnstillinger

Snarveien Innstillinger kan brukes til å justere noen grunnleggende startskjerminnstillinger. Du kan f.eks. justere størrelsen på ikonene på startskjermen.

Slik justerer du rutenettstørrelsen på skjermen

1. Berør og hold fingeren på et tomt område av startskjermen til enheten begynner å vibrere.
    2. Trykk på Rutenett, velg deretter en størrelse.
    3. Trykk på BRUK.

Slik endrer du størrelsen på ikoner på startskjermen

1. Hold nede på et tomt felt på startskjermen til enheten vibrerer, og trykk deretter på Home screen settings icon.
    2. Trykk på Ikonstørrelse og velg et alternativ.