account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Gruppering av kontakter

    Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

    Du kan opprette kontaktetiketter for å organisere grupper med relaterte kontakter. Du kan gi gruppene navn som «Familie» eller «Venner» for å skille dem fra de andre kontaktene dine.

    Slik oppretter du en etikett for en gruppe

    1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Trykk på Options icon og deretter på Opprett en etikett.
    3. Velg hvor du vil lagre kontaktene.
    4. Skriv inn et etikettnavn, og trykk deretter på OK.

    Slik sletter du et gruppenavn

    1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Trykk på Options icon og deretter på etiketten du vil slette.
    3. Trykk på Menu icon og deretter på Slett etiketten.

    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!