Viderekobling av anrop

Du kan viderekoble anrop til en annen mottaker, for eksempel til et annet telefonnummer eller en annen enhet.

Hvis du bruker en dobbel SIM-enhet, kan du også viderekoble anrop som kommer inn på SIM-kort 1 til SIM-kort 2 når SIM-kort 1 ikke kan nås eller motsatt. Denne funksjonen kalles Dual SIM reachability (Dobbel SIM-tilgjengelighet). Den må aktiveres manuelt.

Slik viderekobler du anrop

1. Finn og trykk på Dialer icon.
    2. Trykk på Menu icon > Innstillinger.
    3. Trykk på Ringekontoer og velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM. Trykk på Anrop hvis du bruker enkel SIM.
    4. Trykk på Viderekobling, og velg deretter et alternativ.
    5. Tast inn nummeret du vil viderekoble anropene til, og trykk deretter på Slå på.

Slik slår du av viderekobling av anrop

1. Finn og trykk på Dialer icon.
    2. Trykk på Menu icon > Innstillinger.
    3. Trykk på Ringekontoer og velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM. Trykk på Anrop hvis du bruker enkel SIM.
    4. Trykk på Viderekobling.
    5. Velg et alternativ, og trykk deretter på Slå av.

Slik aktiverer du funksjonen for dobbel SIM-tilgjengelighet

Denne funksjonen gjelder bare for dobbel SIM-enheter.

1. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Dobbel SIM > Tilgjengelighet for dobbel SIM.
    2. Under Tilgjengelighet for dobbel SIM trykker du på bryteren for å aktivere funksjonen.
    3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosedyren.

Hvis Tilgjengelighet for dobbel SIM -funksjonen ikke fungerer når du aktiverer den, må du kontrollere at du har angitt telefonnumrene riktig for hvert SIM-kort. I noen tilfeller registreres numrene automatisk under konfigureringen. Hvis ikke, blir du bedt om å angi dem manuelt.