Fingeravtrykksbehandling

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Registrer fingeravtrykket ditt for å bruke det som en ekstra sikkerhetsmetode for å låse opp enheten. Du kan også bruke fingeravtrykket ditt for å godkjenne kjøp og apptilgang. Du kan registrere opptil fem fingeravtrykk på enheten.

Mønsteret, PIN-koden eller passordet fungerer som en reserveopplåsingsmetode når et fingeravtrykk brukes som skjermlås. Før du registrerer fingeravtrykket ditt må du kontrollere at sensoren er ren og uten synlig fuktighet.

Slik registrerer du fingeravtrykk første gang

1. Finn og trykk på Innstillinger > Låseskjerm og sikkerhet > Fingeravtrykksbehandling.
    2. Trykk på Neste. Bekreft mønsteret, PIN-koden eller passordet hvis du blir bedt om det, eller velg reservemetoden for skjermlåsen og følg instruksjonene for å konfigurere det.
    3. Trykk på Neste og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre fingeravtrykkregistreringen.

Slik registrerer du flere fingeravtrykk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Låseskjerm og sikkerhet > Fingeravtrykksbehandling.
    2. Bekreft mønsteret, PIN-koden eller passordet.
    3. Trykk på Legg til fingeravtrykk, og følg deretter anvisningene på skjermen.

Slik sletter du et registrert fingeravtrykk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Låseskjerm og sikkerhet > Fingeravtrykksbehandling.
    2. Bekreft mønsteret, PIN-koden eller passordet.
    3. Trykk på Delete icon for å slette fingeravtrykket.

Slik endrer du navn på et registrert fingeravtrykk

1. Finn og trykk på Innstillinger > Låseskjerm og sikkerhet > Fingeravtrykksbehandling.
    2. Bekreft mønsteret, PIN-koden eller passordet.
    3. Velg et registrert fingeravtrykk fra listen, skriv deretter inn et navn og trykk på OK.