Finne, låse eller sletter en enhet som er blitt borte.

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Google tilbyr en nettjeneste for posisjonering og sikkerhet som heter Finn min enhet . Etter at du har logget deg på en Google-konto, er Finn min enhet slått på som standard. Hvis du mister enheten din, kan du bruke Finn min enhet til å:

• Finne og vise hvor enheten din befinner seg på et kart.
    • Låse enheten og vise en melding på låseskjermen.
    • Låse opp enheten og tilbakestille den ved å slette innholdet på den.
    • Aktivere ringelyden, som om lyden er slått av.

Enheten din må være slått på, ha en Internett-tilkobling og ha stedstjenesten aktivert. Det er ikke sikkert at Finn min enhet -tjenesten er tilgjengelig i alle land eller regioner.

Hvis du vil ha mer informasjon om Finn min enhet , kan du gå til https://support.google.com/ .

Hvis du sletter enheten eksternt ved hjelp av Finn min enhet , må du skrive inn brukernavnet og passordet for en Google-konto for å kunne bruke enheten igjen. Dette kan være en hvilken som helst Google-konto som er konfigurert på enheten som en eier. Hvis du ikke kan gi disse opplysningene under oppsettet, vil du ikke kunne bruke enheten i det hele tatt etter en tilbakestilling.

Slik kan du bekrefte at enheten din kan lokaliseres