Laste ned apper fra andre kilder

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Når enheten er satt til å tillate nedlastinger fra andre kilder enn Google Play, kan du laste ned apper direkte fra andre nettsteder ved å følge nedlastingsinstruksjonene for nettstedet.

Hvis du installerer apper av ukjent eller upålitelig opprinnelse, kan det skade enheten. Last bare ned apper fra pålitelige kilder. Kontakt appleverandøren hvis du har spørsmål.

Hvis du bruker en enhet med flere brukere, er det bare eieren, dvs. den primære brukeren, som kan tillate nedlastinger fra andre kilder enn Google Play. Endringer som gjøres av eieren, påvirker alle andre brukere.

Slik aktiverer eller deaktiverer du nedlasting av apper fra andre kilder

1. Finn og trykk på Innstillinger > Apper og varsler.
    2. Trykk på Avansert > Spesiell apptilgang > Installer ukjente apper.
    3. Trykk på appen du vil tillate å installere apper fra andre kilder, og trykk deretter på Tillat fra denne kilden-glidebryteren for å aktivere eller deaktivere.