Du kan gjøre enheten helt stille med «Ikke forstyrr»

Aktiver «Ikke forstyrr» for å dempe lyder og begrense vibreringer og visuelle indikatorer for situasjoner når du ikke vil forstyrres, for eksempel om natten.

Innstillingsalternativer

• Varsler
    • Unntak
    • Varigheter
    • Slå på automatisk

Aktivere eller deaktivere «Ikke forstyrr»

1. Dra statuslinjen nedover med to fingre for å åpne hurtiginnstillingspanelet.
    2. Trykk på Ringer silent icon.

Automatiske regler

Du kan stille inn automatiske regler for å aktivere «Ikke forstyrr» -modus for spesifikke tider eller hendelser.

Slik angir du en automatisk regel

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > Ikke forstyrr > Slå på automatisk.
    2. Trykk på en automatisk regel, for eksempel Soving.
    3. Konfigurer klokkeslett og atferd etter ønske. Hvis du vil endre regelnavnet, trykker du på Edit contact icon.
    4. Trykk på glidebryteren for å aktivere regelen.

Hvis du vil opprette en ny regel, trykker du på Legg til regel og følger instruksjonene på skjermen.

Slik angir du varsellyden når «Ikke forstyrr»-modusen er aktivert

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > «Ikke forstyrr».
    2. Trykk på Varsler.
    3. Velg et alternativ.

Slik angir du unntak for «Ikke forstyrr»-modus

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > «Ikke forstyrr».
    2. Trykk på alternativene under Unntak.
    3. Trykk for på bryterne for å aktivere ett eller flere valg.

Slik angir du når «Ikke forstyrr»-modus skal deaktiveres

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lyd > «Ikke forstyrr».
    2. Trykk på Varighet.
    3. Velg en innstilling, og trykk på OK. Du kan justere timer ved å trykk på + eller -.