account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Skjermstørrelse

    Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

    Du kan bruke Skjermstørrelse -innstillingen til å forstørre eller forminske alle elementene på skjermen – ikke bare teksten.

    Slik angir du skjermstørrelse

    1. Finn og trykk på Innstillinger > Tilgjengelighet.
    2. Trykk på Skjermstørrelse, og angi deretter ønsket skjermstørrelse ved å trykke på skalaen.

    Var denne informasjonen nyttig?
    Ja Nei
    Tilbakemeldingen din er verdifull for oss!
    Hvorfor fant du denne informasjonen nyttig?
    Send inn
    Takk. Vi setter pris på tilbakemeldingen din!