Koble enheten til USB-tilbehør

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Du kan bruke en USB Type-C-vertsadapter til å koble enheten din til USB-tilbehør, for eksempel USB-masselagringsenheter, analoge hodetelefoner, spillkontrollere, USB-tastatur og USB-mus. Hvis USB-tilbehøret har en USB Type-C-kontakt, trenger du ikke en USB Type-C-vertsadapter.

Denne enheten har en USB-port uten deksel. Hvis enheten har vært i kontakt med vann, må du forsikre deg om at porten er helt tørr før du kobler til en USB-kabel. Hvis fukt registreres på USB-kontakten, vises et varsel i varselpanelet.

USB-vertsadaptere selges separat. Sony garanterer ikke at enheten din støtter alt USB-tilbehør.

Slik bruker du hodetelefoner sammen med USB Type-C til 3,5 mm lydkontaktadapteren

1. Koble hodetelefonene til USB Type-C til 3,5 mm lydkontaktadapteren
    2. Sett USB Type-C til 3,5 mm lydkontaktadapteren inn i USB-porten på enheten.