Fargekorrigering

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Fargekorrigering -innstillingene justerer hvordan fargene vises på skjermen for brukere som er fargeblinde eller som har problemer med å skille farger fra hverandre.

Slik aktiverer eller deaktiverer du fargekorrigering

1. Finn og trykk på Innstillinger > Tilgjengelighet > Fargekorrigering.
    2. Trykk på glidebryteren under Fargekorrigering for å aktivere eller deaktivere funksjonen.
    3. Trykk på Korrigeringsmodus og velg den aktuelle fargefølsomheten.

Fargekorrigering er for tiden en eksperimentell funksjon og kan påvirke enhetens ytelse.