Kalender

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Bruk Kalender-appen til å holde oversikt over tidsplanene dine. Hvis du har logget på og synkronisert enheten med en eller flere Internett-kontoer som inneholder kalendere, for eksempel Google™-kontoen din, vises kalenderoppføringene fra disse kontoene i kalenderprogrammet. Du kan velge hvilke kalendere du vil bruke i den kombinerte kalendervisningen.

Når et avtaletidspunkt nærmer seg, spiller enheten av en varsellyd som påminnelse. I tillegg vises Calendar notification icon på statuslinjen.

Calendar overview

1 Gå til innstillingene og velg en visningstype og kalenderne du vil vise
    2 Gå til en oversikt over den gjeldende måneden
    3 Gå tilbake til dagens dato
    4 Få tilgang andre alternativer
    5 Rull opp eller ned for å bla gjennom kalenderen
    6 Legg til en kalenderoppføring

Slik finner du mer informasjon om Kalender

• Mens Kalender-appen er åpen, trykker du på Options icon, og deretter finner du og trykker du på Hjelp og tilbakemelding.