Bokeh - Svart-hvitt -effekter

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Du kan ta bilder med Bokeh - og Svart-hvitt -effektene ved bruk av dobbeltkameraet på enheten din. Bokeh -effekten reduserer skarpheten til bakgrunnen i et bilde, for å fremheve objekter i forgrunnen og slik gi en kunstnerisk effekt. Svart-hvitt -effekten skaper en klassisk stileffekt med jevn gradering mellom svart og hvitt. Svart-hvitt -effekten kan brukes både for bilder og videoer.

Slik tar du et bilde med Bokeh -effekten

1. Trykk på Modus > Bokeh mens du bruker kameraet.
    2. Trykk på White balance icon > Dual effect tab bokeh for å justere graden av uskarphet. Dra glidebryteren for å justere.
    3. Trykk på Colour brightness icon for å justere lysstyrken. Dra glidebryteren for å justere.
    4. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å ta et bilde.

Hvis du kommer for nært eller er for langt unna motivet når du bruker Bokeh -effekten, vises en advarsel. Hvis dette skjer, endrer du avstanden mellom kameraet og gjenstanden for å ta bildet med Bokeh -effekt.

Slik tar du et bilde eller en video med Svart-hvitt -effekten

1. Trykk på Modus > Svart-hvitt mens du bruker kameraet.
    2. Velg Svart-hvitt-video eller Svart-hvitt-bilde.
    3. Trykk på White balance icon > Dual effect contrast for å justere kontrasten. Dra glidebryteren for å justere.
    4. Trykk på Colour brightness icon for å justere lysstyrken. Dra glidebryteren for å justere.
    5. Trykk på kameratasten eller utløserknappen for å ta et bilde eller spille inn en video.