Slik sikkerhetskopierer du kontakter

Du kan bruke intern lagring, et minnekort eller et SIM-kort for å sikkerhetskopiere kontakter.

Slik eksporterer du alle kontaktene til et minnekort

1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Trykk på Options icon > Innstillinger > Eksportér > til SD-kort eller intern lagring (VCF-fil).
    3. Trykk på Options icon > SD-kort.
    4. Velg en målmappe, og trykk deretter på Lagre.

Slik eksporterer du kontakter til SIM-kortet

Når du eksporterer kontakter til SIM-kortet, er det mulig at ikke all informasjon blir eksportert. Dette skyldes den begrensede plassen på SIM-kort.

1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Trykk på Options icon > Innstillinger > Eksportér.
    3. Trykk på Eksporter til SIM-kort hvis du bruker enkel SIM. Velg et SIM-kort du vil eksportere til hvis du bruker dobbel SIM.
    4. Trykk på OK.
    5. Velg kontaktene du vil eksportere, og trykk deretter på Eksportér.
    6. Velg et alternativ, og trykk deretter på OK.

Slik eksporterer du alle kontaktene til intern lagring

1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Trykk på Options icon > Innstillinger > Eksportér > til SD-kort eller intern lagring (VCF-fil).
    3. Trykk på Menu icon > Vis den interne lagringen.
    4. Trykk på Options icon og deretter på enhetens modellnummer ved siden av Internal storage icon.
    5. Velg en målmappe, eller trykk på Lagre.