Bakgrunn og temaer

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Enheten kommer med en standard bakgrunn, men du kan tilpasse startskjermen og låseskjermen til din egen stil ved å bruke bakgrunner og temaer med ulike farger og mønstre.

En bakgrunn kan brukes uten å endre noen av de andre elementene på startskjermen og låseskjermen. Animerte bakgrunner legger visuelle effekter til berøringen av skjermen og lar skjermbildet endres dynamisk.

Temaer kan inneholde en bakgrunn, skjermsparer, tittellinjer og et lydtema som alle passer sammen for å skape et unikt utseende og bruk av enheten.

Slik endrer du bakgrunnsbildet

1. Berør og hold på et tomt område på Startskjerm til enheten vibrerer.
    2. Trykk på Bakgrunner.
    3. Hvis du vil bruke samme bakgrunn for både låse- og startskjermen, velger du bakgrunnen og trykker på BRUK. Hvis du vil bruke forskjellige bakgrunner, trykker du først på forhåndsvisningen for låse- eller startskjermen. Velg en bakgrunn for skjermen og trykk på VELG > BRUK.

Du kan også bruke et bilde som bakgrunn. I stedet for å velge en bakgrunn fra alternativene som vises, trykker du på Bilder . Velg et bilde og trykk på VELG > BRUK .

Slik velger du et tema

1. Berør og hold på et tomt område av Startskjerm til enheten begynner å vibrere.
    2. Trykk på Temaer.
    3. Velg et alternativ:
      • Hvis du vil bruke et eksisterende tema, velg temaet og trykk deretter på BRUK TEMA.
      • Hvis du vil laste ned et nytt tema, trykker du på FÅ FLERE TEMAER.

Når du endrer et tema, endres også bakgrunnen i enkelte apper.