Automatisk utfylling

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Autofyll sparer tid når du fyller ut skjemaer. Når du aktiverer en Autofylltjeneste , lagres informasjon som f.eks. navn, telefonnummer, adresse, kredittkortopplysninger og mer for gjenbruk. Automatisk utfylling med Google er aktivert som standard, men du kan deaktivere det eller endre til en annen app hvis du vil.

Slik velger du en app for automatisk utfylling

1. Finn og trykk på Innstillinger > System > Språk og inndata.
    2. Trykk på Avansert > Autofylltjeneste.
    3. Velg et alternativ eller trykk på Add icon for å laste ned en annen Autofylltjeneste .