Montering – Enkel SIM

Enheten støtter kun nano-SIM-kort. Enkel SIM-enheter lar deg bruke ett SIM-kort og et minnekort.

SIM- og minnekortene skal settes inn i ulike deler av nano-SIM- og minnekortbrettet. Pass på at du ikke bruker feil spor.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du sjekker om enheten din er enkel eller dobbel SIM, kan du se Finne IMEI-nummeret/numrene for enheten din.

Du kan forhindre tap av data ved å slå av enheten eller deaktivere minnekortet før du trekker ut holderen for å ta nano-SIM-kortet eller minnekortet ut av enheten.

Slik setter du inn et nano-SIM-kort og minnekort

Sette inn SIM-kortet og minnekortet

Ikke klipp eller skjær i SIM-kortet, ettersom dette kan skade enheten din.

1. Dra ut SIM-kortbrettet.
    2. Plasser SIM-kortet trygt i SIM-kortbrettet, som vist i illustrasjonen.
    3. Plasser minnekortet trygt i brettet, i riktig retning som vist i illustrasjonen.
    4. Skyv forsiktig SIM-kortbrettet inn i sporet igjen til det klikker på plass.