Montering – dobbel SIM

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Enheten din støtter bruk av enten to nano-SIM-kort eller et nano-SIM-kort og et minnekort.

Dobbel SIM-enheter er i ikke tilgjengelig i alle markeder eller fra alle operatører.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du sjekker om enheten din er enkel eller dobbel SIM, kan du se Finne IMEI-nummeret/numrene for enheten din.

Du kan forhindre tap av data ved å slå av enheten eller deaktivere minnekortet før du trekker ut holderen for å ta nano-SIM-kortet (eller -kortene) eller minnekortet ut av enheten.

Slik setter du inn enten to nano-SIM-kort eller et nano-SIM-kort og et minnekort

Sette inn to SIM-kort og et minnekort

Ikke klipp eller skjær i SIM-kortet, ettersom dette kan skade enheten din.

1. Dra ut SIM-kortbrettet.
    2. Plasser hoved-SIM-kortet trygt i posisjon for SIM1, som vist i illustrasjonen.
    3. Plasser enten det andre SIM-kortet eller minnekortet trygt i brettet, i riktig retning som vist i illustrasjonen.
    4. Skyv forsiktig SIM-kortbrettet inn i sporet igjen til det klikker på plass.