Omgivelsesskjerm-innstillinger

Med omgivelsesskjermen kan du vise informasjon som klokkeslett, varsler og musikk på skjermen mens skjermen er avslått. Omgivelsesskjermen kan også vise albumbilder mens du spiller av musikk.

Ambient display

Aktivere Omgivelsesskjerm

1. Trykk på Innstillinger > Låseskjerm og sikkerhet > Innstillinger for låseskjerm.
    2. Trykk på Omgivelsesskjerm > Aktiver når enheten løftes.
    3. Lukk innstillingsmenyen. Innstillingen er lagret.

Slik viser du et bilde på Omgivelsesskjerm

1. Trykk på Innstillinger > Låseskjerm og sikkerhet > Innstillinger for låseskjerm.
    2. Trykk på Klistremerke, og velg ønsket klistremerke eller bilde.
    3. Lukk innstillingsmenyen. Innstillingen er lagret.