Startskjermmeny for Album

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Fra startskjermmenyen for Album kan du bla til alle bildealbumene dine, inkludert bilder og videoer som er tatt ved bruk av spesialeffekter. I Album-appen kan du også legge til geotagger på bilder, utføre grunnleggende redigeringsoppgaver og bruke metoder som trådløs Bluetooth-teknologi og e-post til å dele innhold.

Oversikt over album-menyen

Album home screen menu overview
    1 Gå tilbake til startskjermen for Album
    2 Vis alle bilder og videoer du har tatt med kameraet på enheten
    3 Vis mapper for lagrede medieelementer
    4 Vis lagrede videoer
    5 Vis bildene dine på et kart eller med globusvisning
    6 Vis favorittbilder og -videoer
    7 Vis skjulte bilder og videoer
    8 Laste opp bilder og videoer til en nettjeneste
    9 Start 3D-skaper for å 3D-skanne med enheten din
    10 Start Movie Creator for å vise korte filmer av bildene dine
    11 Åpne Album-innstillingsmenyen
    12 Åpne nettstøtte