Klokke

Arrow left Oversikt over Xperia XZ2 Premium

Du kan stille inn én eller flere alarmer, og du kan bruke en hvilken som helst lydfil som er lagret på enheten, som alarmsignal. Alarmen utløses ikke hvis enheten er slått av.

Klokkeslettformatet som vises for alarmen, er det samme som formatet du velger for generelle klokkeslettinnstillinger, for eksempel 12- eller 24-timersformat.

Alarm overview

1 Gå til Alarm-fanen
    2 Gå til Global klokke-fanen
    3 Gå til Stoppeklokke-fanen
    4 Gå til Tidsur-fanen
    5 Vis alternativer for den gjeldende fanen
    6 Åpne innstillinger for dato og klokkeslett
    7 Rediger en eksisterende alarm
    8 Slå en alarm på eller av
    9 Legg til en ny alarm

Slik stiller du inn en ny alarm

1. Finn og trykk på Klokke.
    2. Trykk på Add item icon.
    3. Velg ønsket verdi.
    4. Trykk på OK.

Trykk på More options icon for å vise FLERE INNSTILLINGER .

Slik utsetter du en alarm når den går

• Når alarmen går, trykker du på UTSETT.

Slik slår du av en alarm når den går

• Dra glidebryteren for å slå av alarmen, eller trykk på Slå av hvis skjermen er aktivert.

Du kan dra ned statuslinjen for å åpne varselpanelet og deretter trykke på Slå av for å slå av en utsatt alarm.

Slik redigerer du en eksisterende alarm

1. Finn og trykk på Klokke, og trykk deretter på More options icon for alarmen du vil redigere.
    2. Trykk på Rediger tid og velg ønskede verdier, deretter trykker du på OK.
    3. Trykk på FLERE INNSTILLINGER for å tilpasse alarmen din.
    4. Trykk på Lagre.

Slik slår du på eller av en alarm

• Trykk på en eksisterende alarm for å slå den på eller av.

Alarmen som er i bruk vises med Alarm on icon.

Slik sletter du en alarm

• Finn og trykk på Klokke. Berør og hold nede alarmen du vil slette, og trykk deretter på Delete icon.

Slik velger du lyd for en alarm

1. Finn og trykk på Klokke, og trykk deretter på More options icon for alarmen du vil redigere.
    2. Trykk på FLERE INNSTILLINGER > Alarmlyd og velg et alternativ, eller trykk på Legg til ringelyd og velg en musikkfil.
    3. Trykk på OK, og trykk deretter på LAGRE.

Slik stiller du inn at alarmvolumet skal øke

1. Finn og trykk på Klokke, og trykk deretter på More options icon for alarmen du vil redigere.
    2. Trykk på FLERE INNSTILLINGER og deretter på Volumøkning-glidebryteren.
    3. Trykk på Lagre.

Slik angir du en gjentakende alarm

1. Finn og trykk på Klokke, og trykk deretter på More options icon for alarmen du vil redigere.
    2. Trykk på avmerkingsboksen Gjenta.
    3. Merk av for de relevante dagene.

Slik velger du alarmtype for en alarm

1. Finn og trykk på Klokke, og trykk deretter på More options icon for alarmen du vil redigere.
    2. Trykk på FLERE INNSTILLINGER > Alarmtype, og velg deretter et alternativ.
    3. Trykk på Lagre.

Slik angir du sidetastenes virkemåte

1. Finn og trykk på Klokke, og trykk deretter på More options icon for alarmen du vil redigere.
    2. Trykk på FLERE INNSTILLINGER og deretter på Virkemåte sideknapper.
    3. Velg ønsket virkemåte for sidetastene.
    4. Trykk på Lagre.