Legge til og redigere kontakter

Du kan legge til, redigere eller slette kontakter på enheten din og fra synkroniserte kontoer. Legg til kontaktbilder eller angi individuelle ringetoner for å tilpasse kontakter. Du kan også redigere kontaktinformasjon om deg selv.

Slik legger du til en kontakt

1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Trykk på Add new contact icon.
    3. Hvis du legger til en kontakt for første gang og har flere kontoer synkronisert på enheten, velger du en konto. Denne kontoen blir standard konto for å lagre kontaktene dine. Senere du kan velge hvor du vil lagre kontakten ved å trykke på Add new contact icon > Lagres i.
    4. Skriv inn eller velg ønsket informasjon for kontakten.
    5. Når du er ferdig, trykker du på Lagre.

Hvis du vil endre standardinnstillingen for lagring av kontakter, trykker du på Options icon og velger den nye kontoen. Alternativt kan du velge at Telefonkontakt bare skal lagre kontakter på enheten din. Hvis du vil flytte en eksisterende kontakt til en ny konto, må du opprette kontakten på nytt og lagre den på den nye kontoen.

Hvis du legger til et plusstegn og landsnummeret foran et kontakttelefonnummer, trenger du ikke å redigere nummeret når du ringer fra utlandet.

Slik redigerer du en kontakt

1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Trykk på kontakten du vil redigere, og trykk deretter på Edit contact icon.
    3. Rediger den ønskede informasjonen.
    4. Når du er ferdig, trykker du på Lagre.

Enkelte synkroniseringstjenester tillater ikke redigering av kontaktdetaljer.

Slik legger du til eller fjerner et kontaktbilde

1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Trykk på kontakten du vil redigere, og trykk deretter på Edit contact icon.
    3. Trykk på Normal cam mode icon og velg et alternativ.
    4. Etter at bildet er oppdatert, trykker du på Lagre.

Du kan også legge et bilde til en kontakt direkte fra Album -appen. Hvis du ønsker å legge til et bilde som er lagret på en Internett-konto, må du laste ned bildet først.

Slik tilpasser du ringetonen for en kontakt

1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Trykk på kontakten du vil redigere, og trykk deretter på Menu icon > Angi ringetone.
    3. Velg en ringetone eller trykk på Add icon for å velge en musikkfil som er lagret på enheten.
    4. Trykk på OK.

Slik sender du alle anrop til mobilsvar for en kontakt

1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Velg ønsket kontakt.
    3. Trykk på Menu icon > Videresend til telefonsvarer.

Slik sletter du kontakter

1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Berør og hold nede kontakten du vil slette.
    3. Trykk på Delete icon og deretter på SLETT.
    4. Hvis du vil slette flere eller alle kontakter, merker du av for kontaktene du vil slette.
    5. Trykk på Delete icon og deretter på SLETT.

Slik redigerer du kontaktinformasjon om deg selv

1. Finn og trykk på Contacts icon.
    2. Trykk på Options icon > Min informasjon.
    3. Trykk på Edit contact icon, og skriv deretter inn ny informasjon, eller foreta endringene du vil ha.
    4. Når du er ferdig, trykker du på Lagre.

Slik oppretter du en ny kontakt fra en tekstmelding

1. Finn og trykk på Messages icon.
    2. Trykk på ikonet ved siden av telefonnummeret, og trykk deretter på Legg til kontakt.
    3. Velg en eksisterende kontakt, eller trykk på Opprett ny kontakt.
    4. Rediger kontaktopplysningene, og trykk på Lagre.