account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Wi-Fi og tilkoblinger

    Finn løsningen på problemer med Wi-Fi og tilkoblinger, som for eksempel tilkoblinger som blir brutt eller som ikke kobles til i det hele tatt.

    Artikler for Wi-Fi og tilkoblinger

    Flere artikler om Wi-Fi og tilkoblinger (bare på engelsk)

    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    FindCreated with Sketch.
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    FindCreated with Sketch.
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer