Enheten min blir varm

• Hvis du bruker enheten til å snakke i, sende data, spille spill eller spille av musikk over lengre tid, kan enheten bli varm. Dette er normalt og skyldes at enheten bruker mer strøm enn vanlig under disse forholdene og derfor genererer mer varme.
    • Oppdater enheten for å sikre at du får optimal ytelse og de nyeste forbedringene. Les mer om hvordan du oppdaterer og finner den nyeste programvareversjonen.
    • Hvis du fortsatt har spørsmål, kan du kontakte oss .