account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjelp oss å forbedre nettstedet vårt
    Svar på et par raske spørsmål for å evaluere besøket ditt.

    Apper og innstillinger

    Finn løsningen på problemer med apper og innstillinger, som for eksempel apper, funksjoner eller tjenester som ikke fungerer som forventet.

    Artikler for Apper og innstillinger

    Flere artikler om Apper og innstillinger (bare på engelsk)

    Close Lukk
    Finn produktet ditt
    FindCreated with Sketch.
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer
    FindCreated with Sketch.
    På Xperia™-enheten, gå til Innstillinger > Om telefon/nettbrett > Modellnummer