Snarveier for enkle handlinger

Du har tilgang til snarveier direkte fra appikonene for å avinstallere nedlastede apper eller vise flere hurtigvalg. Du kan for eksempel trykke lenge på Kalender-ikonet for å opprette en ny hendelse eller angi en påminnelse. Alle apper har en snarvei til Appinfo, der du kan justere varselinnstillinger og tillatelser. Du kan gå til Appinfo ved å trykke på App info icon.

Slik bruker du snarveier for enkle handlinger

1. Trykke lenge på det aktuelle appikonet på startskjermen eller appskjermen.
  2. Velg et av alternativene som vises. Du kan for eksempel trykke på App info icon for å gå til Appinfo eller på Uninstall app icon for å deaktivere eller avinstallere appen.

Hvis et Uninstall app icon-ikon ikke vises, trykker du på App info icon for flere alternativer.

Slik deaktiverer eller avinstallerer du en app fra appskjermen

Forhåndsinstallerte programmer kan ikke avinstalleres, bare deaktiveres. Bare nedlastede apper kan avinstalleres. Hvis du deaktiverer en forhåndsinstallert app, kan du aktivere den igjen under Innstillinger > Apper og varsler .

1. Berør og hold nede appen du vil deaktivere eller avinstallere. Hvis den kan deaktiveres eller avinstalleres, vises Uninstall app icon.
  2. Trykk på Uninstall app icon > DEAKTIVER hvis appen var forhåndsinstallert på enheten, eller trykk på Uninstall app icon > Avinstaller > OK hvis appen ble nedlastet og du vil avinstallere den.

Hvis et Uninstall app icon-ikon ikke vises, trykker du på App info icon for å få flere alternativer.