Tilbakestille apper

Du kan tilbakestille en app eller fjerne appdata hvis appen slutter å reagere eller forårsaker problemer med enheten.

Slik tilbakestiller du app-preferanser

1. Finn og trykk på Innstillinger > Apper og varsler.
  2. Trykk på Show more options right icon for å vise alle appene. Trykk på Menu icon > Tilbakestill app-innstillingene > Tilbakestill apper.

Tilbakestilling av app-preferanser sletter ikke appdata fra enheten.

Slik fjerner du appdata

1. Finn og trykk på Innstillinger > Apper og varsler.
  2. Velg en app eller tjeneste, trykk deretter på Lagring > FJERN DATA > OK.

Når du fjerner appdata, blir data for den valgte appen slettet permanent fra enheten. Valget for å slette appdata, er ikke tilgjengelig for hver app eller tjeneste.

Slik sletter du hurtigbufferen til en app

1. Finn og trykk på Innstillinger > Apper og varsler.
  2. Velg en app eller tjeneste, trykk deretter på Lagring > FJERN HURTIGLAGER.

Valget om å slette hurtigbufferen til en app er ikke tilgjengelig for hver app eller tjeneste.

Slik fjerner du standardinnstillingen for apper

1. Finn og trykk på Innstillinger > Apper og varsler.
  2. Velg en app eller tjeneste, og trykk deretter på Avansert > Åpne som standard > FJERN STANDARDVALG.

Valget om å slette standardinnstillingen til en app, er ikke tilgjengelig for hver app eller tjeneste.