Jeg kan ikke oppdatere enhetsprogramvaren ved hjelp av en datamaskin

• Kontroller at skjermen på enheten er låst opp, og at Filoverføring er valgt som innstilling for Bruk USB for under USB-innstillinger .

Slik konfigurerer du Bruk USB for filoverføring

1. Kontroller at enheten er koblet til en datamaskin med en USB-kabel.
      2. Dra statuslinjen nedover fra Startskjerm .
      3. Finn og trykk på Android-system ved siden av (USB-ikon) .
      4. Trykk på Trykk for å få flere alternativ , og velg deretter Filoverføring .

• Datamaskinen må være koblet til Internett når du oppdaterer enhetsprogramvaren ved hjelp av Xperia Companion.

• Hvis datamaskinen har en brannmur, kontrollerer du at brannmuren ikke hindrer de relevante oppdateringsprogrammene i å kjøre.

Kontrollere brannmuren

Kontroller brannmuren din, og sørg for at appene nedenfor har lov til å bruke Internett.

Hvis du bruker en PC:

• Sony Mobile Update Engine.exe

• Xperia Companion.exe

• Xperia Companion Agent.exe

Hvis du bruker en Mac:

• Sony Mobile Update Engine.app

• Xperia Companion.app

• Xperia Companion Agent.app

• Hvis du prøver å oppdatere enheten når du er koblet til et bedriftsnettverk, kan det hende du bruker en proxy-server. Kontakt nettverksansvarlig hvis du trenger mer hjelp.

• Kontroller at du bruker en original Sony USB Type-C-kabel som er beregnet spesielt for din enhet, og at den er koblet til enheten og datamaskinen på riktig måte.

• Kontroller at USB-kabelen ikke er skadet. Prøv å bruke en annen USB-port på datamaskinen.

• Hvis enheten har et minnekort, kobler du enheten fra datamaskinen og deaktiverer minnekortet. Deretter fjerner du minnekortet fra enheten og kobler enheten til datamaskinen igjen.

Slik kobler du fra minnekortet

1. Finn og trykk på Innstillinger > Lagring .
      2. Finn og trykk på (Utløserikon) ved siden av SD-kort .