Startskjermmeny for Album

Fra startskjermmenyen for Album kan du bla til alle bildealbumene dine, inkludert bilder og videoer som er tatt ved bruk av spesialeffekter. I Album-appen kan du også legge til geotagger på bilder, utføre grunnleggende redigeringsoppgaver og bruke metoder som trådløs Bluetooth-teknologi og e-post til å dele innhold.

Oversikt over album-menyen

Album home screen menu overview
    1 Gå tilbake til startskjermen i Album-appen for å vise alt innhold
    2 Vis alle bilder og videoer du har tatt med kameraet på enheten
    3 Vis alle bilder og videoer som er lagret på enheten i ulike mapper
    4 Vis alle videoene som er lagret på enheten
    5 Vis bildene dine på et kart eller med globusvisning
    6 Vis favorittbilder og -videoer
    7 Vis bilder og videoer som du har skjult
    8 Vis bilder fra Internett-tjenester
    9 Åpne innstillingsmenyen for Album-appen
    10 Åpne nettstøtte

Slik viser du bilder fra Internett-tjenester i albumet

1. Finn og trykk på Album, og trykk deretter på Options icon.
    2. Trykk på den ønskede Internett-tjenesten og følg instruksjonene på skjermen for å komme i gang. Alle tilgjengelige nettalbumer som du har lastet opp til tjenesten, vises.
    3. Trykk på et hvilket som helst album for å vise innholdet, og trykk deretter på et bilde i albumet.
    4. Knips mot venstre for å vise neste bilde eller video. Knips mot høyre for å vise forrige bilde eller video.