Låse opp enheten automatisk

Smart Lock-funksjonen lar deg konfigurere enheten til å låses opp automatisk i enkelte situasjoner, når den er koblet til en Bluetooth-enhet eller når du bærer den med deg.

Smart Lock-funksjonen er tilgjengelig i de fleste markeder, land eller regioner.

Gå til http://support.google.com/ og søk etter «smart lock» for mer informasjon om Smart Lock-funksjonen.

Slik aktiverer du Smart Lock

1. Angi et mønster, PIN-kode eller passord som skjermlås hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Finn og trykk på Innstillinger > Låseskjerm og sikkerhet > Pålitelige agenter.
  3. Trykk på Smart Lock (Google)-glidebryteren for å aktivere funksjonen hvis den ikke allerede er slått på.
  4. Trykk på Back arrow icon.
  5. Finn og trykk på Smart Lock.
  6. Angi mønsteret, PIN-koden eller passordet. Du må angi denne legitimasjonen for å endre Smart Lock-innstillingene.
  7. Velg en Smart Lock-type.