Ringe

Du kan utføre et anrop ved å slå et nummer manuelt eller bruke funksjonen for smartringing for å finne numre raskt fra kontaktlisten og anropslisten. Hvis du vil foreta et videoanrop, kan du bruke Duo-appen på enheten.

Dobbel SIM-brukere kan angi et standard SIM-kort for å utføre anrop, eller ha muligheten til å velge SIM-kort hver gang du ringer. Finn og trykk på Innstillinger > Nettverk og Internett > Dobbel SIM > Anrop for å velge et alternativ.

Ringe – oversikt

Making calls

1 Vise smarttastatur og alternativer
    2 Slett
    3 Ringetastatur
    4 Oppringingsknapp

Slik åpner du ringetastaturet

1. Finn og trykk på Dialer icon.
    2. Hvis ringetastaturet ikke vises, trykker du på Call dialpad icon.

Slik ringer du et telefonnummer

1. Finn og trykk på Dialer icon.
    2. Hvis anropslisten vises, trykker du på Call dialpad icon for å vise ringetastaturet.
    3. Tast inn telefonnummeret, og trykk på Call dialer icon.
    4. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM og blir spurt om det.

Slik ringer du med smartringing

1. Finn og trykk på Dialer icon.
    2. Hvis anropslisten vises, trykker du på Call dialpad icon for å vise ringetastaturet.
    3. Bruk ringetastaturet til å legge inn bokstaver eller tall som stemmer med kontakten du ønsker å ringe. Etter hvert som du taster inn hver bokstav eller tall, vises en liste som samsvarer med søket ditt.
    4. Trykk på kontakten du vil ringe.
    5. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM og blir spurt om det.

Slik ringer du til utlandet

1. Finn og trykk på Dialer icon. Anropslisten vises.
    2. Trykk på Call dialpad icon for å vise ringetastaturet.
    3. Berør og hold 0 til det vises et «+»-tegn.
    4. Tast inn landsnummeret og retningsnummeret (uten innledende nuller) etterfulgt av telefonnummeret. Trykk deretter på Call dialer icon.
    5. Velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM og blir spurt om det.

Slik legger du til et direktenummer på startskjermen

1. I tilpasningsmenyen trykker du på Moduler > Snarveier.
    2. Rull i listen over apper, og velg Ring.
    3. Velg kontakten og nummeret som du ønsker å bruke som direktenummer.

Slik viser eller skjuler du telefonnummeret under utgående anrop

1. Finn og trykk på Dialer icon.
    2. Trykk på Menu icon > Innstillinger.
    3. Trykk på Ringekontoer og velg et SIM-kort hvis du bruker dobbel SIM. Trykk på Anrop hvis du bruker enkel SIM.
    4. Trykk på Flere innstillinger > Nummervisning, og velg et alternativ.

Det er ikke sikkert dette alternativet tilbys av alle operatører.